Svartå Industripartner AB "SVIPAB"   

Välkommen till Svipab

Svartå Industripartner AB är ett företag som hjälper privatpersoner, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och företag inom Örebro Län med omnejd. Våra främsta arbeten ligger inom entreprenader, rivning, röjning utav sly men vi arbetar även med lagerhallar, driftunderhåll mm.

Inget jobb är för litet eller stort för oss.

Välkommen att kontakta oss idag på 019 120 091Nyheter

Här finner du våra nya arbetsområden

Vi som många andra har specialiserat oss på vissa områden och arbetar främst inom dom. Dock så åtar vi oss andra arbetsområden där vi har en bred kompetens..

  • Tank demontering

    Vi utför även numera tank demonteringar utav både villa tankar som industri tankar. Vi har givetvis verktyg som ej blir gnist bildande och tar med oss allt. Ring oss för en offert.

  • Sanering & Rivning

    Vi utför saneringar & rivningar - Har du problem med lukter, fuktskadade områden inne eller på vind eller i grund. Lugn vi bistår er med hjälp, Sanering, avfuktning, Ozongenerator. Vi installerar även avfuktare för att skydda era krypgrunder och vindar emot fukt, lukt, radon eller mögel.


Lite kort och gott om oss

En vardag hos oss kan innefatta

Nedan så finner du våra 4 största arbetsområden.

#1

Sanering / Lukt /Mögel

Vi sanerar ert fuktskadade område med kända produktmärken, samt installerar avfuktare både för vind som grund. Vi har även Ozon generator. Vi skyddar din vind eller grund emot fukt, lukt, radon eller mögel. Ring oss för mer information

#2

Rivning / byggnation

Vi river det mesta förutom det giftiga. Har du ett skjul, förråd eller något som ska bort innan hantverkarna kommer. Slå oss en signal, vi fixar det. Kort om personal, Hyr en av oss.

#3

Gallring sly / trädgård

Har du fastnat i djungeln? eller behöver du ha skogen gallrad?. Ring oss så hjälper vi dig på plats. Vi utför även arbeten inom mark & trädgård.

#4

Service / konstruktion

Vi bistår er med dom flesta arbeten inom panel & vindskivor, enklare konstruktions byggnader. Även byggnation invändigt som utvändigt, Tex lager hallar, pallställ, påkörnings skydd mm.