Svartå Industripartner AB "SVIPAB"   

020 10 31 40

Ring upp oss ;)

Du vet väl att den snabbaste kontakten är ett telefonsamtal bort. Har du frågor om offert, prisuppgifter så föredrar vi ett mejl, då har både du och vi det framför oss när vi pratar inför ett kommande arbete.

Lite bilder ifrån våra arbeten

Här finner du några bilder ifrån våra arbeten, besök oss gärna på Facebook, gilla och dela.
Gårdsröjning , byggnation inneEtt trött husEn bildLagning av fasadEn dag påEfter bild på trädgårdVattenskadanEfter bild sovrumTakarbete inför regnTotal saneringEn dag på jordenSvipab LoggaSläpvagnar, Hästsläp Vi renoverarDen gamla styrkan

Information

Här finner du information om vad vi söker, vad vi gör just nu för tillfället. Dom flesta uppdateringarna görs via Facebook men även lite sporadiskt här.

Vi söker fler fastigheter inom Ljusnarsbergs Kommun

Vi söker fler fastigheter inom Ljusnarsbergs Kommun. Har du en villa, fritidshus som bara står, kanske har förfallit så är vi mycket intresserade utav just den fastigheten. Vad gör vi med dom? Vi bygger upp dom på nytt, vid bättre skick så fräschar vi upp dom från grunden, Installerar hem larm och hyr sedan ut dom.

Vilka krav har ni ?

P.G.A att vi lägger så mycket resurser & kapital i våra fastigheter så har vi även krav gentemot våra hyresgäster. Det främsta kravet är, Arbete eller pension, ett sunt leve sätt, ordnad ekonomi, alla hyresgäster måste ha en hemförsäkring. Vi kräver även att grönytor runtom fastigheten sköts samt att alla boenden står på hyresavtalen dock inte barnen i hushållet. Vi har även krav på att det ska vara fint och städat runtom din bo del, inga bilvrak mm.

Vart har ni fastigheter just nu?

I dagsläget så har vi ett radhus med 2 boenden i Ställberg. Renovering sker inom kort.

Dock så förhandlar vi med fler parter inom Ljusnarsbergs Kommun "Just nu 3 st" Vi uppdaterar aldrig inför eller i några förhandlingar, utan endast när fastighets affärerna är uppklarade.