Svartå Industripartner AB "SVIPAB"  Ring oss
Svartå industripartner AB

Vår ledning / Kontakt

Här finner du lite information om vem som gör vad och vem du ska kontakta för att få ett snabbt svar på just din fråga. Gäller det fakturor, påminnelser, inkasso mm så finner du informationen nedan.

RING OSS  020 10 31 40

Niklas Tapper

Niklas är vår Vd och den som utför alla våra arbetsåtaganden, tar emot ansökningar och ansvarar för alla arbeten utanför kontoret. Gäller det offert,pris förfrågningar eller bokningar så är han den ni ska kontakta.

 Maila mig  Niklas

Ida Tapper

Ida är våran redovisnings ansvarige och den som ansvarar för alla utbetalningar, såväl som avtal och övriga juridiska åtaganden. Ida ansvarar för allt som gäller inom kontoret Har ni frågor om avtal eller andra dokument frågor så är det henne ni ska kontakta. Vår fakturering är på outsourcing se mer under.

Maila mig Ida


SVIPAB Faktureringspartners

Svartå industripartner AB = SVIPAB
Vår outsourcing part är Billogram där samtliga våra fakturor skickas ut. Vissa fakturor kan gå via en factoring part och där anlitar vi Qred AB. Har du frågor eller funderingar så ber vi dig att kontakta rätt part för att få mer information om deras betalningsvillkor.
 ARVATO/GOTHIA hanterar vår del utav påminnelser, inkasso, förelägganden mm då vi överlåtit all vår del inom både faktura utskick, påminnelser via API tekniken, vi behöver endast i fåtal fall behöva göra manuella fakturor. VILKA VI ÄR

SVIPAB är ett serviceföretag, som erbjuder service samt bemanningstjänster tjänster till både privatpersoner och företag, myndigheter. Vi har breda kontaktnät och inget jobb är för litet eller stort.

VAD VI GÖR

Vi erbjuder professionellt utförda tjänster som är utformade för att uppfylla ert krav samt behov samtidigt som vi aldrig fingrar något på kvalitén eller det utförda arbetet. Vi har schysta priser redan från start. 

VÅRT UPPDRAG

Är att tillhandahålla högkvalitativa tjänster inom våra arbetsområden. Vi tillhandahåller reparationer, rivning & röjning, reservdelsförsäljning, reparationer ute hos kund, både inom fordon och entreprenad.Lite kort om oss

SVIPAB i Svartå som egentligen är en förkortning utav Svartå Industripartner AB är ett företag som fötts ur Tappers Skog & Fastighetsservice. Vi har under några års tid bemannat industrin inom tillverkning samt olika jord produktioner men även inom lantbruks sektorn.
Från första början så håll vi på med bilreparationer samt däck, vi utökade lite men fick lägga ner verkstaden pga att andra områden blev större och mer prioriterade. Nu några år senare så har vi öppnat upp verkstaden men en bit ifrån Finnerödja men håller än på med bemanningen & servicen gentemot industrin.
Nu är vår tanke att anställa ny personal som kan hjälpa oss att hålla upp företaget och ge både privatpersoner som företag den hjälp vi är bäst på, inom bemanning, Industri & bilverkstad.
Ni finner oss på Industrivägen 14 i Svartå.
Slå alltid en signal först då vi oftast är ute på kundbesök.
Vi får det att rulla

Kontakt

Här finner du Svartå Industripartner AB = SVIPAB uppgifter 

 Industrivägen 14, 693 73 Svartå 

Växel 020 10 31 40 

Maila Svipab

Måndag-fredag: 8:00-17:00, 

Svartå Industri partner ab

Det vi oftast gör

Här finner du det vi mestadels gör. Det betyder inte, att vi inte gör annat. Vi på SVIPAB har en bred inriktning, vi gör även service arbeten inom industrin, säljer & importerar bandrullar, motorer, stötskydd, reservdelar till entreprenad, både till grävmaskin, lastmaskin mm. Vi är bara ett mail bort.

Fordon / Entreprenad

Service

Vi gör både den lilla som stora servicen på er bil. Allt enligt tillverkarens rekommendationer. Hos oss kan du både köpa reservdelar, orginal som eftermarknad till mycket förmånliga priser.

Fordon / Entreprenad

Reparationer / Underhåll

Vi reparerar det mesta och gör även underhållsarbeten. På både personbilar, LB, tunga lastbilar som entreprenad fordon. Vi arbetar både i vår lokal och ute hos kund.

Fordon / Entreprenad / Konstruktioner

Svetsning / Smide

Vi svetsar & lagar det mesta. både såväl i vår verkstad som ute hos kund. Vi åtar oss dom flesta arbeten, och är det större & tyngre så har vi oftast flera samarbetspartners. Vad du än behöver så löser vi det.