Svartå Industripartner AB "SVIPAB"   

Välkommen hit ;) 

Vi är SVIPAB - Svartå Industripartner AB är ett serviceföretag inom fastighetsservice och vård utav grönområden. Vi arbetar med det mesta inom fasad målning, fasad tvätt, måleri utav källare, trapphus mm samt städning utav utrymmen, flytt/bygg städningar.  Vår ambition är att alltid arbeta med ett systematiskt kvalitets & miljö tänk och att alltid leverera säkra och kostnadseffektiva projekt till alla våra kunder.

Vi har stor erfarenhet av att arbeta i områden där verksamheter som oftast har pågående  verksamhet i direkt anslutning till våra arbetsplatser. 

Du som söker ett seriöst serviceföretag vars fokus är att underlätta processen och alltid få kostnadseffektiva förslag ska anlita oss på Svipab.  Igenom att vi leverera hög kvalitet på våra jobb inom tiden på den offert ni fått så är vi båda parter nöjda.

Välkommen att kontakta oss på Niklas@Svipab.se eller ring oss på 019 120 091


Nyheter

Här finner du våra nya arbetsområden

Vi som många andra har specialiserat oss på vissa områden och arbetar främst inom dom. Dock så åtar vi oss andra arbetsområden där vi har en bred kompetens..

  • Tank demontering

    Vi utför även numera tank demonteringar utav både villa tankar som industri tankar. Vi har givetvis verktyg som ej blir gnist bildande och tar med oss allt. Ring oss för en offert.

  • Sanering & Rivning

    Vi utför saneringar & rivningar - Har du problem med lukter, fuktskadade områden inne eller på vind eller i grund. Lugn vi bistår er med hjälp, Sanering, avfuktning, Ozongenerator. Vi installerar även avfuktare för att skydda era krypgrunder och vindar emot fukt, lukt, radon eller mögel.


Lite kort och gott om oss

En vardag hos oss kan innefatta

Nedan så finner du våra 4 största arbetsområden.

#1

Sanering / Lukt /Mögel

Vi sanerar ert fuktskadade område med kända produktmärken, samt installerar avfuktare både för vind som grund. Vi har även Ozon generator. Vi skyddar din vind eller grund emot fukt, lukt, radon eller mögel. Ring oss för mer information

#2

Rivning / byggnation

Vi river det mesta förutom det giftiga. Har du ett skjul, förråd eller något som ska bort innan hantverkarna kommer. Slå oss en signal, vi fixar det. Kort om personal, Hyr en av oss.

#3

Gallring sly / trädgård

Har du fastnat i djungeln? eller behöver du ha skogen gallrad?. Ring oss så hjälper vi dig på plats. Vi utför även arbeten inom mark & trädgård.

#4

Service / konstruktion

Vi bistår er med dom flesta arbeten inom panel & vindskivor, enklare konstruktions byggnader. Även byggnation invändigt som utvändigt, Tex lager hallar, pallställ, påkörnings skydd mm.